Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
subvencija

ZET vraća novac učenicima za pokaz kupljen u rujnu

ZET pokaz
Tomislav Miletić/Pixsell
18.10.2015.
u 13:53

Ponedjeljkom, srijedom i petkom u ZET-u đaci mogu tražiti povrat sredstava za sufinanciranje međumjesnog prijevoza

Učenici srednjih škola koji su za prošli mjesec kupili pokaz ZET-a po punoj cijeni, ponedjeljkom, srijedom i petkom mogu na adrese te Holdingove podružnice podnijeti zahtjeve za povrat sredstava.

– To su učenici koji ostvaruju pravo na subvenciju temeljem odluke Vlade o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza, a ZET će obaviti povrat sredstava ako su ispunjeni uvjeti o sufinanciranom prijevozu te nakon što se donese potvrda iz škole – objašnjavaju iz ZET-a.

Za povrat novca potrebno je priložiti potvrdu o podnesenom zahtjevu za povrat te račun o kupljenom kuponu. Zahtjev, odnosno potvrda, može se preuzeti na svim prodajnim mjestima ZET-a, a obavijest o početku povrata bit će na ZET-ovim internetskim stranicama. Iz ZET-a posebno napominju da učenici koji ne preuzmu mjesečni kupon za listopad-prosinac naknadno neće moći podnijeti zahtjev za povrat novca.

Komentara 1

TH
than
02:08 19.10.2015.

A gdje nestao moj komentar ? Mozda da zaposlite ljude koji se razumiju u ovu materiju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije