Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
binimoto smotuljci

Zagrepčani ludi za sushijem, otvaraju se još dva restorana

sushi
Foto: PR FOTO
Autor
Mateja Šobak/VLM
07.01.2014.
u 14:50

Japanski specijalitet pravi se od kuhane riže te sirove ili dimljene ribe

Japansko jelo pripremljeno od kuhane riže začinjene octom te sirove ili dimljene ribe, ili jednostavnije, sushi, već je dobro poznat Zagrepčanima koji su česti gosti restorana poput Manzokua, Red Dota, pa čak i Tvornice kulture u kojoj se također može pojesti neka od inačica ovog specijaliteta.

Uskoro će, međutim, Zagreb postati bogatiji za još dvije japanske destinacije u istom brendu, i to otvorenjem Binimoto sushi restorana u Teslinoj i Radničkoj.

Binimoto “smotuljke” mogli ste naći u Tomićevoj, na “Fuliranju kod uspinjače”, gdje su, kao ukusni zalogajčić, već osvojili nepca brojnih Zagrepčana.

Kako ga nazivaju, najzdraviji fast-food na svijetu, moći se naći po cijeni od svega nekoliko desetaka kuna. Osim ponude u restoranima, iz Binimota će se moći naručiti i dostava.

>>Poznati isprobali prvi 'take away' sushi u Hrvatskoj!

Ključne riječi

Komentara 1

DO
dosaosam
15:13 07.01.2014.

sushi od čevapa,neodoljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije