Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adrenalin

Zagrepčani jedva dočekali ljetne vratolomije u Wake parku na Jarunu

07.08.2014.,  Zagreb - Rijetki gradjani odlucili su provesti suncan ljetni dan na jezeru Jarun. Vratolomije na wakeboardu u Wake Parku Jarun.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
10.08.2014.
u 09:00

Cijene su ostale iste, a osiguran je i wakeboard za osobe s invaliditetom

Loše i nestabilno vrijeme utjecalo je i na Wake park na Jarunu pa je odaziv Zagrepčana i turista bio slabiji. No čim su se pojavile dugoočekivane zrake sunca, počele su i vratolomije i akrobacije na zagrebačkom jezeru.

Cijene u ovoj sezoni u odnosu na prošlu ostale su iste, pa tako četiri kruga stoje 50 kuna, dok se 50 krugova plaća 270 kuna. Želite li ski-lift iznajmiti na cijeli dan, koštat će vas to 230 kuna. Iznajmljuje se i oprema, a daska za jedan sat košta 30 kuna, dok za cijeli dan 80 kuna.

– Oprema za početnike je besplatna. Novost je ove godine noćna vožnja petkom i subotom od 21 do 23 sata – rekao je voditelj parka Ozren Petrić.

Cijena noćnog vejkanja za jedan sat je 150, a za dva 200 kuna. Osiguran je i wakeboard za osobe s invaliditetom, a on je za njih besplatan.

Komentara 1

FU
FULL
21:58 10.08.2014.

Super!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije