Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavlja se gradnja

Zagreb dobiva još jedan šoping-centar i to u proljeće 2014.

Supernova Buzin (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
12.09.2013.
u 10:16

Umjesto planiranih 260 tisuća četvornih metara s neboderom, u prvoj fazi gradit će se 30 tisuća kvadrata za šoping-centar

Nakon duže stanke nastavljeni su radovi na izgradnji trgovačkog centra Supernova u Buzinu. Iako od vlasnika tvrtke još nismo dobili komentar, na gradilištu već nekoliko dana radnici Strabaga nastavljaju posao gdje je stala tvrtka Dalekovod. Na službenim stranicama Supernova Holdinga, sa sjedištem u Grazu, piše da je početak radova na trgovačkom objektu jesen 2013., a završetak proljeće 2014. godine.

Premda se najavljivao velebni objekt od oko 260 tisuća četvornih metara s poslovnim neboderom, u prvoj fazi ipak će se graditi samo šoping-centar na 30 tisuća četvornih metara.

– I do nas su došle informacije da će se projekt graditi u fazama, no unatoč svemu podržavamo investiciju od koje očekujemo da će zaposliti najmanje 200 ljudi, nadamo se i iz okolnih naselja – kazao je Mario Kranjčina, predsjednik Mjesnog odbora Buzin. Dodao je da su MO i Vijeće četvrti ranije imali primjedbe na projekt, koje su investitori uvažili. Kranjčina smatra da će otvaranjem centra i nekretnine u Buzinu dobiti na cijeni. 

>>Ovako izgleda otvoreni šoping-centar Point na Vrbanima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije