Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znanstveni piknik

Tko je za pametnu zabavu, znanstvenu zumbu i retro sportove?

Znanstveni piknik
Foto: PR FOTO
02.09.2014.
u 14:07

Nakon oduševljenja 40 tisuća posjetitelja u prve dvije godine održavanja, treće izdanje Znanstvenog piknika u parku Boćarskog doma ponudit će još više atraktivnih znanstvenih showova, interaktivnih izložaka i puno prilika za zabavu i učenje tijekom nedjelje 14. rujna 2014. godine.

Barem jedan vikend u rujnu svi oni željni “pametne zabave” neće morati razbijati glavu gdje otići i kako provesti dan. Zahvaljujući Znanstvenom pikniku, obitelji s djecom, mladi parovi i oni nešto stariji, tinejdžeri i studenti imaju gdje doći od 9.30 sati ujutro i biti do 20 sati navečer.

U ispunjenom programu svatko će pronaći ponešto za sebe. Dok će nešto mlađe oduševljavati razni eksperimenti, koje će i sami moći izvoditi, kazališne predstave, eksplozije i zanimljive radionice, stariji će moći biti oduševljeni istim stvarima i probuditi znatiželju u sebi.

Znanstveni piknik voli “spajati nespojivo” pa su tako za zagrijavanje pametnih glava i tijela, od 9.30 sati, zadužene odlične Zumba djevojke. Uz Znanstvenu zumbu moći ćete saznati što se događa u Vašem tijelu dok se bavite fizičkom aktivnosti, a pogotovo će zanimljivo biti klincima I klincezama.

Zagreb će u nedjelju 14. rujna ugostiti znanstvenike i znanstvene komunikatore iz osam zemalja, koji će u Hrvatskoj pokazati zašto oni vole znanost i kako približavaju znanost svima onima koji ju možda ne primjećuju u svakodnevnom životu. Stižu nam gosti iz Nizozemske, Poljske, Italije, Njemačke, Rusije, Estonije, Srbije i Slovenije. Zajedno sa svojim hrvatskim prijateljima ponudit će vam dio znanstvene čarolije!

Od matematike do psihologije, od kemije do umjetnosti, park Boćarskog doma bit će mjesto za sve one željni interesantnih stvari koje mogu donijeti osmijeh na lica i natjerati nas da se zamislimo oko određene pojave ili problema.

Osim pametnih aktivnosti, bit će tu i Chill out zona za odmor i uživanje s obitelji i prijateljima. U Science & gastro dijelu moći ćete jesti kvalitetno, uz prihvatljive cijene, a u Play zoni ćete se zabaviti uz društvene igre, dječiju igraonicu, ali i retro igre. Sve to kako bi mogli provesti cijeli dan u prirodi na najpametnijem pikniku godine.

Za više informacije posjetite http://piknik.zez.hr/

Znanost je zabavna!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije