Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija 'FordOne'

Svakim selfiejem kuna udruzi za mlade

fordone
Ford
23.02.2015.
u 13:00

Mogućnosti fotografiranja beskonačne su, budući da se u akciju mogu uključiti svi, a fotografirati se ne ne moraju isključivo uz svoje automobile

Selfie s automobilom za pomoć djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske podrške. Humanitarna je to akcija Forda, "OneFord", koja će trajati cijelu godinu, a u kojoj će svi oni koji se fotografiraju s Fordovim vozilom i to postave na njihovu facebook stranicu, na taj način donirati jednu kunu štićenicima udruge za rad s mladima Breza. Iz Forda kažu kako su mogućnosti fotografiranja beskonačne, budući da se u akciju mogu uključiti svi, a fotografirati se ne ne moraju isključivo uz svoje automobile, već to mogu biti prastari unikatni Fordovi na parkiralištima, pa sve do onih još uvijek parkiranih u salonima.

Udruga Breza, za koju se skuplja novac, osnovana je 2001. godine kao nevladina udruga s ciljem pružanja podrške mladima koji su trebali napustiti ustanove socijalne skrbi, a nisu imali kamo. Iste je godine u Čepinskim Martincima osnovna i Stambena zajednica "Breza" kako bi se pružila pomoć djeci i mladima (od 12 do 21 godine) kod kojih je izostala primjerena obiteljska podrška. Ova stambena zajednica osnovana je kao prva proizvodna zajednica u Hrvatskoj u kojoj djeca i mladi uče razne životne vještine (vođenje kućanstva, kuhanje, povrtlarstvo, voćarstvo, izrada svijeća, briga o životinjama, šivanje, osnove stolarskog zanata...) kako bi se afirmirali kroz rad, stekli potrebno samopouzdanje te razvili pozitivnu sliku o sebi.

>>Uspješno završena akcija "Donesite i vi osmijeh u bolnice"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije