Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26. i 27. travnja

Street Food Festival i bogatstvo nezaboravnih okusa po drugi put na ulicama Zagreba

Street Food Festival
Foto: Street Food Festival
1/4
17.04.2014.
u 18:33

Ulaznica za jedan dan Street Food Festivala prodavat će se po cijeni od 60 kuna, a za taj iznos svi posjetitelji moći će degustirati hrane u neograničenim količinama te će ih na ulazu dočekati i malo iznaneđenje

Na Strossmayerovom šetalištu, jednom od najljepših i najprivlačnijih mjesta Zagreba,  popularnom  gornjem  gradu  26. i 27. travnja 2014. godine, pod pokroviteljstvom  gradonačelnika Grada Zagreba održat će se drugo izdanje dugo očekivanog  Street Food Festivala Zagreb.  

Nakon  uspješnog  prvog Festivala ulične hrane,  održanog u Varšavskoj ulici, koji je oduševio svojom atraktivnošću,  odličnom hranom i spontanom zabavom, drugo izdanje bit će još bogatije, zanimljivije, prepuno iznenađenja i dobrih vibracija koje  će oduševiti sve ljubitelje  neobičnih  ali privlačnih kulinarskih okusa.

A  ovogodišnji  Street  Food  Festival  uistinu  će predstaviti nezaboravna gastronomska  rješenja,  vrhusnke  delicije,  pa  će svi posjetitelji imati priliku  uživati  u  čak  12 vrsta jela iz 8 zemalja svijeta i nezaboravnim okusima  Indije,  Azije,  Engleske,  Španjolske,  SAD,  Mexica,  Italije  i Hrvatske.  Uz vrhunska jela svi posjetitelji imat će priliku uživati i u posebnoj ponudi pića, piva i sokova, koji će se tijekom festivala prodavati po  pristupačnim cijenama, dok će najsretniji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade organizatora festivala.

Uz  neograničene degustacije hrane svi posjetitelji će imati priliku i na posebno osmišljnom marketu na kojem će izlagati partneri Festivala (Košara&Kašeta, Interspar, Mesna Industrija braća Pivac i Karlovačko) kupiti i jedinstvene začine, vrhunske mesne proizvode, svježe egzotično voće i povrće, ali i niz drugih proizvoda koji će se nuditi svima onima koji se odluče proljetni zagrebački vikend 26. i 27. travnja provesti na popularnom Strossu.

Ulaznica  za jedan dan Street Food Festivala prodavat će se po cijeni od 60 kuna, a za taj iznos svi  posjetitelji moći će degustirati hrane u neograničenim količinama te će ih na ulazu dočekati i malo iznaneđenje koji su  organizatori pripremili u suradnji sa svojim partnerom Karlovačkom pivovarom. Ulaz za djecu do 7  godina je besplatan, stoga dođite na Strossmayerovo šetalište, provedite nezaboravno poslijepodne na još jednom nezaboravnom i vjerujemo ukusnom Street Food Festivalu Zagreb.

Festival je otvoren za posjetitelje 26. i 27. travnja od 11 do 18 sati, a ulaz je moguć sa obje strane Strossmayerovog šetališta (Mesnička i Kula Lotrščak).

Festival možete pratiti i na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/pages/Street-Food-Festival-Zagreb/434939173285100?ref=hl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije