Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni veleslalom

Skijaška utrka osoba s invaliditetom „Dođi, probaj, pobijedi“ na Sljemenu 13. veljače

utrka
Skijaški klub za osobe s invaliditetom ''Sljeme''
06.02.2015.
u 21:20

U utrci će sudjelovati i hrvatski paraolimpijci Dino Sokolović i Damir Mizdrak.

U organizaciji Skijaškog kluba za osobe s invaliditetom "Sljeme" u petak 13. veljače 2015. na Sljemenu će se održati će skijaška utrka osoba s invaliditetom "Dođi, probaj, pobijedi". Riječ je o noćnom veleslalomu pod reflektorima, a u utrci će sudjelovati i hrvatski paraolimpijci Dino Sokolović i Damir Mizdrak.

- Nazivom utrke želimo uputiti poruku svim osobama s invaliditetom da dođu, da se upoznaju se s mogućnošću koja im se nudi za aktivno provođenje slobodnog vremena kroz bavljenje sportom (skijanjem), da probaju, da se ne prepuste svojim ograničenjima, da pobijede svoje granice, strah i predrasude... da žive život punim plućima. Logom utrke želimo poručiti da pritom očekujemo dobar provod i puno zabave- poručuju iz Skijaškog kluba za osobe s invaliditetom ''Sljeme''.

U sklopu događanja i ove godine, kako su priopćili, organiziraju, utrku poznatih osoba iz javnog života koje su svojim dugogodišnjim radom, odricanjem i nadasve upornošću uspjele postići rezultate u svom području djelovanja i imaju upravo one karakterne osobine koje krase i naše sportaše s invaliditetom. 

>> Paraolimpijci umjesto lijekova kao doping koriste bol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije