Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komparatisti glumci

Sarah u fragmentima najbolja predstava kazališnih amatera

SKAZ
Kulturni centar Pešćenica
16.04.2014.
u 09:43

Predstava kazališne sekcije Kluba studenata komparativne književnosti najbolja na ovogodišnjem festivalu zagrebačkih kazališnih amatera i ide na državni festival, kao i predstava Bez trećega u izvedbi skupine eRKaVe.

Od šest predstava prikazanih na ovogodišnjem, 18. festivalu zagrebačkih kazališnih amatera (FZKA) u kazalištu KNAP na Pešćenici, najbolja je 4.48 Sarah u fragmentima, u izvedbi kazališne sekcije Kluba studenata komparativne književnosti K s Filozofskog fakulteta.

Oni su ponijeli i nagradu "Daske koje život znače" koju dodjeljuje stručni žiri FZKA, a pobjeda je komparatistima donijela i plasman na 54. festival hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama i Slavonskom Brodu, od 23. svibnja do 1. lipnja.

Uz Sarah u fragmentima, na toj državnoj smotri u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, odlukom selektorice zagrebačkog festivala Sanje Nikčević, bit će i predstava Bez trećeg, dramske skupine eRKaVe.

Festival zagrebačkih kazališnih amatrera organizirao je Kulturni centar Pešćenica.

>>Gluma koja nema cijenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije