Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malo za promjenu

Pumpovci umjesto stare pumpe sad oslikali - cijeli zid

Pimp My Pump zid u Koturaškoj
Foto: Željko Rus
1/4
02.04.2014.
u 17:30

U Koturaškoj su oslikali zid u žive, indijanske boje, a taj uradak kao da je, kažu u Pimp My Pumpu, predvidio sudbinu grafita u Branimirovoj koji će biti srušeni, pa je već prvoga dana i on obnovljen

Ekipa iz Pimp My Pumpa već nas je navikla na iznenađenja svakim novim uratkom, no ovaj put napravili su veliku iznimku i umjesto stare pumpe za vodu oslikali su - cijeli zid!

U Koturaškoj ulici su nad navožnjakom u Miramarskoj, kreativno uveselili dugačak i ružni zid, stvorivši od njega "Indijanca".

Foto: Željko Rus

- "Forest Indian" kao da je predvidio kakva sudbina očekuje kultne gradske grafite u Branimirovoj ulici. Ali, možda upravo u toj neizvjesnoj budućnosti leži čar ulične umjetnosti. Nikada ne znaš kada će nastati niti nestati. Uz to, svatko tko ima boju u rukama, sudbinu umjetničkog djela drži u šaci - objašnjavaju iz ovog umjetničkog kolektiva, poručivši i da je njihov indijanski lik na zidu već u prvom danu "postojanja" doživio obnovu...

Foto: Željko Rus

>>Udar na identitet: Branimirova ostaje bez slavnih grafita!

>>Crkva svetog Marka izrasla usred Velesajma!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije