Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Specijalizirana trgovina za trčanje

Održana atletska utrka u povodu otvorenja ˝Run & Trek˝ trgovine

Run & trek trgovina
PR FOTO
15.09.2014.
u 11:50

Utrka je okupila 100 natjecatelja svih uzrasta i različitih natjecateljskih mogućnosti!

Ove subote održala se zanimljiva atletska utrka na 5km povodom otvorenja prve specijalizirane trgovine za trčanje u Hrvatskoj – „Run & Trek“ u Centru Kaptol.
Utrka je okupila 100 natjecatelja svih uzrasta i različitih natjecateljskih mogućnosti – od pobjednika Goran Grdenića, hrvatskog reprezentativca i jednog od trenutno najboljih dugoprugaša pa sve do velikog zaljubljenika u trčanje dr. Ive Belana kao najstarijeg natjecatelja. Iznimno atraktivna staza koja je išla oko Centra Kaptol Novom Vesi sve do Gupčeve zvijezde i nazad Medvedgradskom i tako nešto više od dva kruga, bila je zanimljiva svim trkačima.

U muškoj konkurenciji podjedu je ostvario Goran Grdenić iz AK Agram s vremenom 15:49 ispred Nikole Mikulića iz AK Svetice, dok je kod djevojaka najbrža bila naša poznata ultramaratonka Marija Vrajić (AK Maksimir), koja se s vremenom 18:39 vrlo dobro snašla na, za nju, vrlo kratkoj stazi. Nagrade najboljima su podjelili proslavljeni hrvatski atletski rekorderi  – Branko Zorko, Dalibor Balgač, Slavko Petrović i Lisa Christina Nemec te višestruki etapni pobjednik Giro d'Italia, biciklist Vladimir Miholjević. Ovom prigodom, Lisa Nemec, poklonila je ekipi „Run & Trek“ svoj dres s brojem s nedavno završenog Europskog prvenstva gdje je osvojila 4. mjesto u maratonu i tako postala „kuma prve trgovine za trčanje u hrvatskoj“.

Zanimljivost je da su četvero atletskih gostiju još uvijek vlasnici ukupno 18(!) hrvatskih rekorda na srednjim i dugim prugama, a jedan od njih, Dalibor Balgač, hrvatski rekorder na 5.000m je nakon punih 10 godina ponovo nastupio na jednoj od atletskih utrka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije