Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARUJEMO ULAZNICE

Ne propustite pobjednicu natjecanja "Papandopulo" u Salonu Gvozdanović

glazbeni salon gvozdanović
Foto: Vedran Kocelj
1/6
09.10.2014.
u 10:15

Darujemo ulaznice na facebook aplikaciji Vecernji.hr vas vodi na evente!

Glazbene večeri u Salonu Gvozdanović nisu samo posebni doživljaji glazbe u jedinstvenom ambijentu plesne dvorane u Visokoj 8, nego i sasvim poseban doživljaj prošlih vremena, zlatnog doba građanskoga života i Gornjega grada kakav je nekad bio.

Glazbeni salon Gvozdanović mjesto je prošlosti i baštine, umjetnosti i glazbe, ali i ponovno probuđeno mjesto urbane zabave i druženja - mjesto na kojemu se danas jednostavno mora biti!

Ako ste prema tome krajem rujna propustili pridružiti nam se u ovome po svemu jedinstvenom prostoru, kada su nas prvim koncertom nove sezone počastile Ivana Srbljan i Matea Leko, Glazbeni salon Gvozdanović već u ponedjeljak 13.10. pruža novu mogućnost za posjet, uživanje u dobrom društvu i prekrasnoj glazbi.

A ciklus koji su njegovi organizatori - Muzej za umjetnost i obrt i G.A.D. PRODUKCIJA - ove godine rezervirali isključivo za dame, u ponedjeljak 13.10. ugošćuje novi niz sjajnih mladih hrvatskih glazbenica:

Nadarenu mladu violončelisticu Laticu Anić koja je upravo odnijela prvu nagradu prestižnog natjecanja "Papandopulo" u Zagrebu, uz pratnju pijanistice Marije Pranjić i saksofonistice Lucije Hraščanec.

Na koncertu s početkom u 20 sati očekuje nas pravi vatromet talenta, muzikalnosti i šarma koji ne smijete propustiti, a nakon koncerta nastavak druženja u prostorima salona baš kao što su to nekad sa svojim gostima činili i članovi obitelji Gvozdanović.

Posveta ovogodišnjega ciklusa mladim glazbenicama i mala je posveta posljednjoj privatnoj vlasnici salona Anki Gvozdanović, u čijem se domu, kako kažu, svaki gost osjećao posebnim i dobrodošlim.

I zato: U ponedjeljak 13.10. svi ste dobrodošli u palaču Gvozdanović. U salon koji je više od zbirke...

Gdje je KONCERT više od GLAZBE!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije