Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj do 25. veljače

Mile, Maša i Adrijana ove godine u konkurenciji za Volonterski Oskar

Volonterski Oskar 2013.
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
05.02.2014.
u 17:15

Volonterski centar Zagreb i ove godine traži najboljeg u svojim redovima. Natječaj za dodjelu nagrade Volonterskog Oscara provodi se u dva kruga, a glasati se može putem interneta ili osobno u sjedištu VCZ-a u Ilici 29

Volonterski centar Zagreb i ove godine traži najboljeg u svojim redovima (na slici troje nominiranih prošle godine). Natječaj za dodjelu nagrade Volonterskog Oskara provodi se u dva kruga, a među najboljima izabrani su oni koji su se ipak najviše istaknuli.

Njih troje, Mile Mrvalj, iz udruge Ulični suputnik, Maša Vikić-Topić iz Dječjeg doma Zagreb i Adrijana Žilić Micevski iz Udruge za podršku žrtvama i svjedocima u drugom krugu borit će se za dobivanje Volonterskog Oskara.

A odabrat će ih upravo građani koji mogu glasati za svoga kandidata. Na internetskoj stranici www.vcz.hr/oskar građani mogu pročitati priče o troje kandidata, kada su počeli volontirati, što su sve nesebično napravili u svojoj volonterskoj karijeri kao i to što sada trenutačno rade.

Glasati se može do 25. veljače, a osim putem interneta i e-mailom, glas najboljem volonteru može se dati i u samom Centru u Ilici 29. Da bi glasački listić bio valjan, mora sadržavati ime i prezime onoga tko glasa te OIB. Volonterski Oskar godišnja je nagrada koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos.

>>Volontiranje je zakon – poručila je Nikolina, dobitnica 'Oskara'
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije