Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životinjski kutak

Maca Mimi i pas Nemmo čekaju novu obitelj

Pas i mačka za udomljavanje
Foto: Azil Dumovec
1/4
22.07.2014.
u 10:15

Azil u Dumovcu pokrenuo je suradnju s jednim od najvećih festivala glazbe u Sloveniji, Schengenfestom, za lakše udomljavanje.

Tromjesečna mačka Mimi i križanac goniča Nemmo napušteni su i traže dom. A kako bi ih građani upoznali, iz Dumovca gdje su smješteni, došli su jučer u Zagrebački životinjski kutak, centar za informiranje o udomljavanju u Vlaškoj 105. No, budući da nisu udomljeni, vraćeni su u azil i čekaju vlasnike.

Oni su tek dvije od 160 napuštenih životinja koliko ih ima u azilu Dumovec. Kako bi se populariziralo udomljavanje, azil Dumovec i ljubljansko sklonište Zavetišče pokrenuli su suradnju sa Schengenfestom. Tijekom jednog od najvećih slovenskih glazbenih festivala spotovima i filmovima pozivat će se na udomljavanje napuštenih životinja.

Festival će se od 1. do 3. kolovoza održati u Vinici, na slovensko-hrvatskoj granici, uz poruku povezivanja životinja i glazbe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije