Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počast rokeru

Lou Reed dobio svog oslikanog železnog franceka u Zagrebu

Lou Reed (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
29.10.2013.
u 16:00

Jedinstveni projekt Pimp my pump živi zahvaljujući ekipi entuzijasta koja stalno smišlja nove ideje – tako su nedavno oslikali Kulu Lotrščak

Zahvalu preminulome utemeljitelju rocka, Lou Reedu, ekpresno je dala ekipa Pimp my Pump već istoga dana kada su oslikali pumpu na Krugama.

Reeda su napravili po uzoru na naslovnicu prvog albuma The Velvet Underground &Nico iz 1967. koju je dizajnirao Andy Warhol.

Jedinstveni projekt Pimp my pump živi zahvaljujući ekipi entuzijasta koja stalno smišlja nove ideje – tako su nedavno oslikali Kulu Lotrščak, Beru Rakuna, The Warriorse i kiosk galeriju u povodu Velesajma kulture.U planu im je Bob Marley, Curt Cobain, Bruce Lee u Dubravi..

>>Željko Malnar dobio oslikanu pumpu za vodu na Peščenici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije