Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stogodišnja tradicija

Marilyn Monroe i Elvis Presley dijelili Coca-Cole na Cvjetnom trgu

100 godina Coca Cola boce
30.04.2015.
u 14:38

Prolaznicima su na trgu piće djelila zaštitna lica kampanje Marilyn Monroe i Elvis Presley, koje su ovom prilikom utjelovili Iva Šulentić i Ivan Šarić.

Na Cvjetnom trgu započela je višemjesečna proslava stote obljetnice nastanka kultne Contour bočice Coca-Cole.

Hrvatska je jedna od 130 zemalja u kojima će kompanija proslaviti obljetnicu.

– Zagreb je grad u kojem započinjemo nacionalnu kampanju proslave stote obljetnice bočice. Obići ćemo sve veće gradove u Hrvatskoj u kojima ćemo potrošačima dijeliti naše piće u boci koja je danas pop ikona i jedna od najvećih dizajnerskih ikona našeg doba – rekao je Igor Čutak, rukovoditelj odnosa s javnošću Coca-Cole.

Prolaznicima su na trgu piće djelila zaštitna lica kampanje Marilyn Monroe i Elvis Presley, koje su ovom prilikom utjelovili Iva Šulentić i Ivan Šarić.

Contour bocu dizajnirao je Earl R. Dean, a u uporabu je ušla 1915. zamijenivši Biedenhorn boce u koje se piće punilo od 1891. godine.

>>Prije 30 godina Coca-Cola je napravila jedan od najgorih poslovnih poteza!

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:12 01.05.2015.

Ne bih htio nikoga podcjenjivati, ali da ovi na slici ne lice niti MM niti Elvisu bi vidio I Ray Charles...

Avatar cik.lama
cik.lama
10:10 01.05.2015.

Od kad su prestali stavljati kokain u kolu, moji prijatelji to vise ne piju .... Sad su presli na Red Bull ....

Avatar fijolica
fijolica
18:07 01.05.2015.

A zašto zapravo mi to obilježavamo? Mi bismo morali obilježavati nestanak mnogih naših sjajnih tvornica koje su, da ih nisu uništili, danas slavile i veće godišnjice. I to u tužnim povorkama s cvijećem i svijećama u rukama. Za sjećanje - da se nikad više ne ponovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije