Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa do jeseni

Kolektivni godišnji u Jabuci, Pepermintu, Vintage Baru, Vipu...

Jabuka Pepermint Vintage
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
Autor
Sandra Golemac
24.07.2014.
u 16:45

Većina klubova u gradu zatvara svoja vrata na nekoliko tjedana tijekom ljeta kako bi se pripremili za novu uspješnu sezonu

Sezonu su prošloga vikenda završili “Prkosnom čagicom”. Ulaz je bio slobodan cijelu noć, a ekipa je posljednji put, prije ljetne stanke, zaplesala na podiju uz legendarne rock hitove. Kultni klub Jabuka, naime, već je zatvorio svoja vrata.

Završili u stilu

– Idemo na kolektivni godišnji u isto vrijeme kao i lani. Sezonu smo završili u stilu, tulumom do ranih jutarnjih sati, a klub ponovno otvaramo 22. kolovoza – najavio je voditelj Jabuke, Marin Stiv Viduka.

Osim kluba na Jabukovcu, na godišnji su odmor otišli i djelatnici Vip kluba na Trgu bana Jelačića, kao i Katrana u Radničkoj ulici, koji je u vlasništvu Marija Petrekovića, a koji svoja vrata ponovno otvara tek u rujnu.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

I ovoga se vikenda dobar dio klubova u gradu oprašta od sezone. Tako, primjerice, Vintage Industrial Bar u Savskoj ulici poziva na besplatne akustične koncerte i besplatan roštilj za sve posjetitelje. U petak, 25. srpnja, od 21.30 do 23 sati nastupit će bend Small Changes, dok će 26. srpnja u isto vrijeme zasvirati Nightstompers, nakon kojih će DJ puštati glazbu sve do 5 sati ujutro.

I Bikers Beer Factory u Savskoj ulici napravit će stanku sa svirkama sve do 30. kolovoza, no klub će inače raditi s jednom izmjenom do 17. kolovoza, a to je ljetno radno vrijeme nedjeljom od 10 ujutro do ponoći.

Slijedi preuređenje

I jedan od najpopularnijih klubova u centru grada priprema se za završne tulume. Wicked četvrtak, Heineken Fresh Funk petak i Discobol subota posljednja su prilika za čagere da otplešu svoje u Pepermintu, u Ilici, prije nego djelatnici stave ključ u bravu.

– Klub se ponovno otvara 20. kolovoza. U međuvremenu ćemo ga malo preurediti i pripremiti za novu sezonu odličnih tuluma – kazao je vlasnik Peperminta Tomo Ricov.
Iako se većina klubova zatvara na tri do četiri tjedna, Zagreb, s druge strane, nudi pregršt događanja na otvorenom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije