Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazalište peščenica

Vrsni Amateri na djelu. Dijelimo ulaznice za predstavu

Amateri predstava
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
26.11.2014.
u 13:11

Hit predstava igra sutra, u četvrtak u 20 sati u Kazalištu KNAP, Ivanićgradska 41 a. Najbržim čitateljima dijelimo po dvije karte.

Krap, Grga, Kuka i Stela našli su način kako se izvući s egzistencijalnoga dna i zaraditi - snimit će porno film Made in Croatia i napokon uspjeti u životu.

Radnja je to kazališne predstave Amateri, nastale prema tekstu Borivoja Radakovića, u dramaturgiji Marija Kovača i režiji Petra Večeka, koja obara s nogu od komičnih prizora, ali i tjera na razmišljanje i upozorava.

Junake, ili antijunake te tragikomedije maestralno igraju Ranko Zidarić, Goran Grgić, Vilim Matula i Petra Dugandžić, a u njihove se vrsne glumačke izvedbe možete uvjeriti sutra, u četvrtak 27.11. od 20 sati, u Kazalištu KNAP na Peščenici. Dvoje čitatelja koji se najbrže s imenom i prezimenom jave na mail javi@vecernji.net nagrađujemo s po dvije ulaznice za Amatere!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije