Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjerili smo kako danas žive stanovnici Kozari boka

Iako je u pritvoru Bandića vole jer im je "osigurao" kanalizaciju

Duz cijelog naselja Kozari bok i Kozari putevi u tijeku su radovi na izmjeni cijevi za kanalizaciju i plin.
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/2
09.04.2015.
u 12:38

Za uređenje kanalizacije u naselju osigurano je još u lanjskom proračunu 14 milijuna kuna

– Da je novca....E da je – kaže Mile Amić naslonjen na ogradu kuće u koju je uselio još početkom devedesetih. Od tada do danas u njegovoj se ulici, II. Kanalski put na Kozari boku, promijenilo mnogo, kao što se mnogo toga do danas promijenilo u njegovom životu.

Najvjerniji obožavatelji

Ne poznajemo se, tek usputno razgovaramo o naselju odavno poznatom kao bazi najvjernijih obožavatelja gradonačelnika Milana Bandića i naselja koje je najduže u Zagrebu čekalo na ulaganja plaćena iz gradskog proračuna. Uglavnom ona najosnovnija, dok ona društvena i kulturna koja bi uistinu i podigla kvalitetu života Kozari boka prolongirana su za neke buduće proračune.

– Život bi u Kozari putu bio bolji – dovršava započetu rečenicu sekundu prije pauze strojeva i radnika koji u njegovoj ulici rade na novoj kanalizaciji. Onda će i na asfaltu. Nije to jedina adresa u kojoj su strojevi - gotovo u svakom drugom, trećem odvojku radi se na uređenju - asfaltiranju ili kanalizaciji jer postavljeni ovogodišnji planovi i prioriteti uređenja moraju se ispoštovati.

– Bandić nas nije zaboravio – zaključit će stanovnici, zadovoljni prisustvom strojeva, ne želeći ulaziti u motive, razloge, zasluženost ili nezasluženost pritvaranja gradonačelnika Bandića. Ni optužbe kojim ga se terete.

– Ljudi su ovdje oduvijek bili za Milana Bandića, uvijek su ga podržavali, a on im je uzvratio jednakim poštovanjem– mišljenja je Mile Amić.

Nadodaje: "Ništa nisam dobio badava. Sve smo to mi platili, samo Bandić je imao želje i volje da ovom naselju i pomogne". I dok dijele zadovoljstvo što im je omogućena legalizacija objekata, kanalizacija u koju je uloženo 14 milijuna kuna i koja će septičke jame u naselju odaslati u povijest pritajeno se nadaju povratku gradonačelnika.

Bez dodatnih sadržaja

–Zašto?– pitamo.

– Jednostavno je – odgovaraju. U naselju im naime nedostaje obećano - sportski centar, knjižnica, uređena igrališta....čitav je niz prijedloga i zahtjeva. Ipak to može sačekati - jer veliki dio stanovnika toga naselja, bez obzira što je većina jučer obilježavala Svjetski dan Roma s vlastitom zastavom izvješenom na samo jednoj kući, priprema se za Đurđevdan. A taj se dan baš nikada nije slavio bez Bandića...do ovogodišnjeg?

>> Bandić: Kozari putevi postat će Beverly Hills Peščenice!

Komentara 10

Avatar ankabutorac
ankabutorac
14:02 09.04.2015.

E...Mile...jasno da si sve to platil....kaj mislis da je to Bandic platil iz svog dzepa....kaj god...

Avatar Niškorist
Niškorist
13:13 09.04.2015.

Biračko tielo !

R0
R00kie
13:00 09.04.2015.

bandicevi biraci, javnim novcem pokupovao glasove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije