Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavite se

Dođite na Magic at night

Magic at night
PR FOTO
22.04.2014.
u 14:49

Svi zaljubljeni u artizam ili možda samo željni stvarno dobre zabave dođite 25. travnja u 20 sati u Buena Vista club Zagreb

Pozivamo vas na prvi u nizu show programa kreiranih samo za Vas. Ovom prigodom pripremili smo vam reprezentativan internacionalan repertoar sjajnih iluzija, trikova, cirkuskih vještina svile, žonglera i monocikla, svjetlosnih efekata, mentalnih trikova ali i najnovijih facebook instant-boom trikova.

90 minuta show programa, 20 godina iluzionističko scenskog iskustva, pomno odabrani i stilski pripremljeni blokovi sa kratkim pauzama smijeha, iznenađenja, erotike, intrige, humora i manipulacije, čitanje misli ali i pokoji animacijski geg opis su ovog što Vam spremamo.

Cijena ulaznice u predprodaji je 40 kuna a u prodaji na dan eventa 60 kuna. Ulaznice možete kupiti na blagajni Buena Vista Club Zagreb-a. Event pod pokroviteljstvom MAK TEATRA

LINE-UP ARTISTIČKIH IZVOĐAČA:
LEONARDO KRAKIĆ
Iluzionističkom umjetnošću bavi se već 20 godina. Završio je Školu za suvremeni ples Ane Maletić i ZAGREBAČKU ARTISTIČKU ŠKOLU Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Artističke unije Hrvatske. Matično kazalište mu je MAK TEATAR, prvo privatno obiteljsko iluzionističko kazalište u čijim predstavama i projektima djeluje od 1993. godine. Trenutno ga možete pogledati u raznim projektima kao i na daskama Histrionskog doma u predstavi “Partija remija“ u kojoj glumi sa Brankom Cvitković i Žarkom Potočnjakom. Svoj scenski izričaj upotpunjuje osim iluzionističkim trikovima i ostalim artističkim segmentima plesom, glumom, glazbom ali i vizualnim efektima proizašlim iz pomnog istraživanja dinamike i predikcije pokreta, optičkih iluzija i tehnoloških inovacija.

MARTINA PAVLOVIĆ 
Akrobatkinja koja se zračnim akrobacijama (poglavito akrobacijama na tkanini ili svili) bavi već četiri godine. U međuvremenu je osnovala Udrugu Ples na svili (popularnije zvanu Traumatic Arts) koje je predsjednica. Od početka karijere prate ju i nastupi po raznim klubovima i hotelima u Hrvatskoj ali i van njenih granica. Najbitniji projekt koji stoji iza spomenute Udruge je Flying Heel Cabaret koji okuplja petnaestak mladih umjetnika iz Zagreba – te predstavlja jedan od prvih akrobatskih cabareta u ovim prostorima.

MIŠKO MIHAEL REGOVIĆ
Žongler je i artist sa trenutnom adresom u Hrvatskoj. 2009 upisuje CODarts, cirkuski odjel akademije u Rotterdamu. Predavač je na Zagrebačkoj Artističkoj školi stručnog predmeta žongliranje. Završio je Školu za suvremeni ples Ane Maletić i pohađao Osnovnu školu “Vatroslav Lisinski” smijer udaraljke u Zagrebu. Žongliranjem i njenim disciplinama bavi se dugi niz godina i između domaćih i onih inozemnih nastupa po raznim predstavama, cirkuskih show programa, usvajao je različite vještine žongliranja, balansa, klauniranja artističke improvizacije ali i sviranja nama “čudnih” instrumenata (diđeridu, bubanj, ect,)

Očekujemo vas u velikom broju, a mi ćemo opravdati vaše povjerenje!!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
dugi
18:04 22.04.2014.

Magic at Night, I to 90 minuta show programa na tom Eventu. Sva sreca kaj moj susjed Steven (Stef inace za domace decke), prilicno dobro spika ovaj novi jezik kojim VL pise vec prilicno dugo I tak nam je objasnilnil kaj to zapravo znaci SHOW PROGRAM na tom EVENTU sa carobnjakima u toj noci. Tak je to on nekak razumel. Naravno, mi ostali smo gledali I sada idemo na "Magic at Night" show, pa cemo vidjeti iz prve ruke kaj to bu. Mozda dodje I koji Hrvatski novinar pa cemo onda drugi dan citati na HRVATSKOM jeziku kaj smo to gledali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije