Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plesnjaci!

Čaga kao nekada: Provjerite zagrebačka mjesta gdje je tradicija oživjela!

plesnjak
Foto: Jasna Šaša
1/12
11.12.2014.
u 19:10

Uz DJ Max-a na plesnjacima svira i 'Duo Veronika' koji su jedan od najboljih u Zagrebu! Na plesnjacima mogućnost nastupa imaju i drugi bendovi i glazbenici. Priliku imaju i svi oni koji bi željeli nastupiti sa svojim vlastitim amaterskim glazbenim uratkom

Zbog velikog interesa i nepostojanja mjesta u Zagrebu gdje bi se u cjelovečernjem terminu moglo zaplesati u ritmu standardne i latinoameričke glazbe, prije dvije godine 'Udruga Dj Max' pokrenula je plesnjak u Armani baru, Strossmayerovo šetalište 1, pod imenom 'Plesni utorak', a sve s namjerom oživljavanja tradicije zagrebačkih plesnjaka.

S vremenom plesnjak prerasta u stalno mjesto okupljanja sve većeg broja zadovoljnih posjetitelja, te proširuju projekt te ga uvrštavaju u stalnu kulturnu i turističku ponudu grada. Stoga u suradnji s Gradskom Kavanom Zagreb pokreću 'Čaga kao nekad u Zagrebu' s ciljem da se turistima i domaćim posjetiteljima ponudi mjesto dobre zabave i kvalitetnih plesnih večeri u centru grada. 

Nastoje pokrenuti i suradnju sa hotelima u cilju turističke promidžbe, jer Zagreb je grad s mnogo turista koje treba obavijestiti o plesnjaku, odnosno odličnoj kvalitetnoj cjelovečernjoj zabavi. Na tim plesnjacima održavaju se i plesne radionice, koje vode profesionalni plesni učitelji, gdje se uče osnovni plesni koraci standardnih i latinoameričkih plesova, kao i plesni bonton.

Također se posjetiteljima prezentiraju razne plesne škole svojim atraktivnim nastupima. Uz mnoge poznate voditelje plesnih škola odlična suradnja postignuta je i sa školom trbušnog plesa. Održavaju se i tombole uz sudjelovanje brojnih sponzora.

Uz DJ Max-a na plesnjacima svira i 'Duo Veronika' koji su jedan od najboljih u Zagrebu! Na plesnjacima mogućnost nastupa imaju i drugi bendovi i glazbenici. Priliku imaju i svi oni koji bi željeli nastupiti sa svojim vlastitim amaterskim glazbenim uratkom:

- Gradska Kavana Zagreb (za ovu godinu zadnji plesnjak) – PETAK 12.12.14.g.
- Armani bar – Strossmayerovo šetalište 1 – SVAKI UTORAK od 20 - 02 h
- Buena Vista Club Zagreb - SVAKU SUBOTU od 20 - 02h.

>>Zagrebački bend Cry Babies i mini plesnjak swinga

>>Zadnja čagica ove sezone na Zrinjevcu

Komentara 1

IV
IvicaMax
11:03 12.12.2014.

Duo Veronika & Dj Max - latino /standard za svaku generaciju 12.12.14.g. Gradska Kavana Zagreb - zadnji plesnjak u ovoj godini od 20-02h Armani bar - Strossmayerovo šetalište 1 - svaki UTORAK plesnjak OD 20-02h Buena VistaZg, Savska cesta 120 120 - svaku SUBOTU Dj Max i gosti od 20-02h

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije