Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iva Butorac (21)

Buduća učiteljica nova je miss Zagreba i Zagrebačke županije

Miss Zagreba
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
24.04.2015.
u 10:38

Laureatkinja Iva je iz Svete Klare, studentica je i radi u marketinškoj agenciji i dječjoj igraonici, a postala je miss u konkurenciji 13 ljepotica. Nisu se predstavljale u kupaćim kostimima. Pobjednica će nastupiti na izboru Miss Hrvatske u lipnju u Crikvenici

Nova miss Zagreba i Zagrebačke županije je Iva Butorac iz Svete Klare. Studenticu treće godine Učiteljskog fakulteta, koja radi u marketinškoj agenciji i dječjoj igraonici i ima 21 godinu žiri je izabrao kao najljepšu između još 12 ljepotica. Prva pratilja postala je Katarina Ćavar, a druga Iris Volf.

Iva Butorac tako će zagrebačke boje braniti u finalu izbora Miss Hrvatske u lipnju u Crikvenici. Inače, prvi put se izbor za miss Zagreba i županije, nazvan Noć zagrebačke ljepote, održao na drugačiji način, odnosno organizatorice Natali Križan i Danijela Gašparović željele su u sklopu izbora probuditi stari zagrebački štih, a usto osvijestiti snagu žene.

Primjerice, finalistice nisu tijekom izbora, koji je bio u Laubi, pred publiku izlazile u kupaćim kostimima već majicama s licitarskim srcem.

>>Sutra se bira prva Miss Zagreba i županije. Najljepša mora imati elegantan, zagrebački štih

Komentara 2

IV
Ivan985
12:52 24.04.2015.

Ova u crvenom je bolja.

DU
Deleted user
14:48 24.04.2015.

jadna li su djeca kojoj će misica predavati i davati im moralne vrijednosti za život.... sve se srozalo,kruha i igara i lakih novaca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije