Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundekfest 25.09. – 05.10.201

Budimpešta stigla u Zagreb!

Bundekfest
Foto: PR FOTO
1/7
26.09.2014.
u 15:11

U najveću hrvatsku metropolu danas je stigla i mađarska prijestolnica Budimpešta koja će sve posjetitelje Bundekfesta povesti na nezaboravno gastro i zabavno putovanje!

U atraktivno dizajniranoj i osmišljenoj tematskoj jedinici u slijedeća ćemo tri dana uživat ćemo u vrhunskim mađarskim specijalitetima ali i sjajnim glazbenim tradicionalnim sastavima.

Tradicionalni mađarski gulaš sa kiselim tijestom iz zdjele, svinjski gulaš na mađarski s kiselim kupusom posluženo sa kiselim vrhnjem i kruhom, sočne ručno pravljene kuhane i dimljene svinjske nogice poslužene sa senfom,hrenom i kruhom, mađarska domaća pečena ljuta kobasa poslužena sa senfom i kruhom, HUN-DOG - ljutkasta pečena kobasica na Mađarski pomiješana sa kiselim krastavcima sa senfom u svježe pečenom pecivu i mađarska domaća dimljena kobasica (blaga ili ljuta) samo su dio sjajne gastro ponude Piknik Pavilona te kuhara Sarlos Peter Papasa i koja će biti prezentirana sve do 28. rujna.

Kako zvuči tradicionalna mađarska glazba, upoznat ćemo kroz sjajnu glazbu sastava Buda Folk Band, Ferenczi György és a Rackajam te Budapest Bar koji će se svojim zaraznim gypsy i rock and roll zvukom će pobrinuti za nezaboravne glazbene trenutke.

Sve informacije i obavijesti o ovogodišnjem izdanju Bundekfesta mogu se pronaći na službenoj web stranici www.bundekfest.hr te službenoj Facebook stranici festivala. Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest po simboličnoj cijeni od 20 kn za sve koncerte osim koncerta Dine Merlina, koji je na rasporedu 03. listopada, po cijeni od 40 kn.

Partneri festivala Grad Zagreb, TZGZ, Zagrebački holding, Ožujsko pivo i Pepsi ove godine omogućuju nezaboravan doživljaj svim posjetiteljima Bundekfesta 2014! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije