Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TradicionalnO humanitarnO DOGAĐANJE L.K. KapTol Zagreb

Alan Kosanović sprema poseban D.J. nastup za ovogodišnji "Lions klub Kaptol Oktogon - kuhano vino party"

dječje selo lekenik
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
22.12.2014.
u 15:26

U subotu 27.12. 2014. prikupljat će se od 11 do 15 sati u organizaciji Lions kluba Kaptol donacije kako bi pet djevojčica u dobi od jedne do devet godina dobile svoj novi dom u SOS- Dječjem selu Lekenik!

Lions klub Kaptol priređuje i ove godine svoj humanitarni D.J. postbožićni/prednovogodišnji party, kojim na simboličan način zaokružuje svoje aktivnosti za upravo proteklu kalendarsku godinu.

Osim što ovim tradicionalnim događanjem oživljava barem na jedno poslijepodne jedan od ponajljepših zagrebačkih javnih prostora, L.k. Kaptol ovim ispunjava i svoju društvenu ulogu.

Tako će se tijekom ovog party-a u suradnji s S.O.S. Dječjim selom Lekenik prikupljati donacije građana za uređenje stana odosno novog doma za pet djevojčica u dobi od jedne do devet godina.

Atraktivna glazba

I ove će posljednje subote u godini pažnju slušatelja u Oktogonu plijeniti glazba DJ-eva,koji će zabavljati sve prolaznike i goste koji se tu zateknu od 11 do 15 sati.

Posebno raduje nastup najavljenih gostiju – DJ-a Mate Jankovića,sad vec starog prijatelja i ove godine premijerno – DJ -a Alana Kosanovića.

Besplatni čajevi i kuhano vino po posebnom receptu

Članovi L.k. Kaptol će tom prilikom dijeliti besplatne čajeve i (kako svi koji su ga kušali prošlih godina nazivaju ) ‘’najbolje kuhano vino na svijetu“, koje po svom tajnom receptu ponovo spravlja chef Zoran “Gastronomad” Šimunić.

Dakle,još jednom!

Slobodno kušajte izvanredno kuhano vino, zabavite se uz legende zagrebačkog radija i u skladu sa svojim mogućnostima sudjelujte u prikupljanju sredstava koja će omogućiti sretniji život pet djevojčica, štićenica S.O.S. Dječjeg sela Lekenik.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije