Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Riješite se stresa uz svjetski hit - bojanke za odrasle

Riješite se stresa uz svjetski hit - bojanke za odrasle
Foto: Mondo.hr
1/6
PR
Autor
PR članak
22.05.2015.
u 14:42

Najlakši način za rješavanje stresa i opuštanje pronađite na papiru uz bojice jer bojanke za odrasle svjetski su hit već neko vrijeme. Sada konačno stižu i na hrvatsko tržište!

Možda zvuči pomalo nevjerojatno, no bojanke zaista više nisu namijenjene samo za djecu. Sada su postale važan alat za rješavanje stresa kod odraslih osoba. Lisa Magano i Johanna Basford došle su na ideju da svoju kreativnost pretoče na papir te su osmislile bojanke za odrasle koje su postale pravi fenomen.

Vratite se u djetinjstvo i probudite umjetnika u sebi

Johanna Basford ilustratorica je koja svijet proučava kroz crteže, a sada je svojim talentom oduševila sve. Njezine bojanke 'Tajni vrt' i 'Začarana šuma' u ruke uzimaju svi koji se žele opustiti nakon napornog dana, podsjetiti se na sretne trenutke iz djetinjstva i uploviti u vlastitu zonu bez stresa.

Lisa Magano ima malo drugačiji pristup te je u svoje je bojanke uključila smirujuće, pozitivne i optimistične poruke pa osim što će bojanje antistresno djelovati na vas, poruke će vas ohrabriti i ponovo vam vratiti osmijeh na lice.

Zašto su bojanke postale toliki hit?

Dokazano je da bojanje djeci pomaže pri razvoju grafomotorike, razvija njihovu maštu i umiruje ih, a ista takva djelovanja bojanke imaju i na odrasle. Crteži za odrasle su malo zahtjevniji i detaljniji, no njihovim bojanjem otkrit ćete nova zadivljujuća mjesta u svojoj mašti. Autorica Basford kaže kako je kroz iskustvo naučila da bojanje opušta ljude, izvlači ono kreativno iz njih i naposljetku – rješava ih stresa.

I vi izaberite bojanku za sebe!

Pridružite se ovom svjetskom fenomenu jer od lipnja ćete bojanke za odrasle moći kupiti i u Hrvatskoj. Ako želite biti među prvima, prednaručite ih na Mondo.hr po cijeni od 79 i 99 kn uz besplatnu dostavu do 1. lipnja.

Jedino što vam preostaje jest našiljiti bojice, pripremiti flomastere i pastele jer bojanje i relaksacija mogu početi. 

 

>>Osvojite ulaznice za predavanje Brune Šimleše

Želite prijaviti greške?