Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SMO SEKSUALNA BIĆA

Rihanna i princ Harry se testirali na HIV

Harry i Rihanna
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
02.12.2016.
u 10:56

– Test je bio lagan, iako me Harry zezao da će biti bolno, i iako se malo lecnuo kad su ga uboli – kazala je Rihanna

Princ Harry i Rihanna boravili su jučer na njezinu rodnom Barbadosu, gdje su sudjelovali u proslave 50. godišnjice neovisnosti tog karipskog otoka. Budući da se jučer obilježavao Dan borbe protiv AIDS-a, pjevačica i britanski prijestolonasljednik javno su se testirali na HIV.

Normalno je da se testiramo

– Test je bio lagan, iako me Harry zezao da će biti bolno, i iako se malo lecnuo kad su ga uboli – kazala je Rihanna. Govoreći lokalnim medijima o HIV-u, princ Harry kazao je kako smo svi seksualna bića i kako je normalno da se testiramo.

– Nije bitno jeste li hetero ili homo, crni ili bijeli ili možda riđokos. Zašto se ne biste testirali – kazao je Harry u Bridgetownu. Valja spomenuti i kako je nakon 20 minuta čekanja test za oboje bio negativan.

 

>>Ova seksi manekenka otela je Rihanni dečka Drakea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije