Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni horoskop

Tko će gnjaviti partnera, a tko se zaljubiti u prijatelja? Evo što kažu zvijezde

veza
Foto: Thinkstock
1/10
15.09.2014.
u 07:12

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Lav, Djevica, Jarac

OVAN

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povući u osamu svog doma gdje će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mjestima.

KARIJERA: Komunicirat ćete sa suradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno bit će manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživat ćete u svakom sportu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

BIK

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Neki će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to velik korak prema naprijed u vašim osobnim odnosima. Druga strana će vas podržati i voljeti. Samci će ljubav tražiti kroz razmjenju ideja.

KARIJERA: Sanjat ćete o kavlitetnijem poslu i većim pravima. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Suradnja će i dalje biti ključ vaše uspjeha. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite male brige i nervozice.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Intelektualna razina osobnih odnosa bit će kvalitetna, a sve ostalo navodit će vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne inzistirajte na zagrljajima. Oni neka pričekaju malo bolja vremena. Sve će doći uz strpljenje.

KARIJERA: Ne želite se baviti svim i svačim, ali zaostatke ćete morati rješavati. Radi se o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao dio posla kroz koji trebate proći da bi stigli do nečeg boljeg. Štedite svoju snagu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pogledajte dobar film, najbolje komediju.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnog smislu uglavnom će biti površan. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osjetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizirati lijepe provode za svoje društvo. Veselit će se.

KARIJERA: Rezultati vaših napora polako izlaze na vidjelo, no ima još dosta toga što treba napraviti. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Sigurnost i sve bolja financijska postignuća dat će vam novu motivaciju za rad.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imate pravo malo se opustiti i proveseliti.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložit ćete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Bit će to velik trud s jednako važnim rezultatima. Poslužit ćete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bit ćete prihvaćeni.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te svježe ideje. Vaša discipliniranost, predanost i energija bit će zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVJET: Činit će vam se d amožete pokrenuti brda.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

DJEVICA

LJUBAV: Doći će do djelomičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali i dalje postoji mogućnosti sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalijećite. Budite još malo strpljivi i njegujte ono što imate.

KARIJERA: Nastavit ćete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, provodit ćete u djelo odmah. Tako će se izmjenjivati samački i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspjet ćete u većini uz dobru organizaciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite ne opuštanje.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

VAGA

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Bit ćete tajanstveni, ali i spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner bi se opet mogao zaljubiti u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtjevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u prirodi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

ŠKORPION

LJUBAV: Pred vama su ljepši ljubavni dani. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet početi nalaziti zajednički jezik. Bit će još povremenih neprimjerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo. Bit ćete i prijatelji.

KARIJERA: Neki će vjerovati da imaju posebne talente, ali će u sudaru s realnošu uvidjeti da ih ipak nemaju. Otuda će se smijati sami sebi ili će otrpjeti poneku frustraciju. Brzo će nastaviti dalje sa zrelijim spoznajama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne budite materijalist. Duh pokreće sve.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Netko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svidjeti. Možda ćete dvojiti da li sačuvati lijepo prijateljstvo ili se upustiti u strastvenu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogriješiti. Oni u vezama bit će dobro.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kolega koji jedva čekaju da nešto učine.Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto slijedite. Pokrenite sebe i druge.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne dajte da vas bilo što izbaci iz takta.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Postat će vam zanimljivije jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog spola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama izmjenjivat će nježne riječi koje će imati učinka.

KARIJERA: Nastavljate težiti visokim ciljevima, a okolnosti ljudi i događaji podupirat će se vas u tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih poslovnih zaostataka koje niste vi uzrokovali. Kako god bilo, rješit ćete i njih.

ZDRAVLJE&SAVJET: Iskoristite svaki sunčani dan.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Privlačit će vas sve što je skriveno, a mnogi će se obnoviti svoj erotski dio ljubavnog života. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodit ćete u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti za za razumom, bar zasad.

KARIJERA: Pred vama je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvježit će kako vas, tako i način na koji radite. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove ideje sa suradnicima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

RIBE

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Potreba za zaštitom u privatnom životu bit će naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dijete. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svijetu, a kad to usvojite, sami ćete se osjećati sigurnije. Odrastite.

KARIJERA: Sve na poslu vrtjet će se oko suradnje s drugima. Ništa nećte moći sami, ali ni na silu. Zato budite otvoreni i za drukčija mišljenja i metode. Ako se budete osjećali umorno, bolje se organizirajte i ekonomizirajte sa svojim snagama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pustite da vas vodi unutrašnji glas.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

>>Djevica voli kratko udvaranje s malo seksa. Evo kako se ostali znakovi ponašaju u vezi

Komentara 1

OS
osvrt
09:51 15.09.2014.

Bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije