Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postupak Fife

Škoti zgroženi: Hrvati su palili baklje, a mi ćemo biti kažnjeni?!

Škotska, Hrvatska, baklje (1)
Slavko Midzor/Pixsell
28.10.2013.
u 10:26

– Hrvati su na Hampden Park donijeli dobru atmosferu, šteta što su sve pokvarili paljenjem baklji

U posljednjem kolu kvalifikacija za SP Škotska je pobijedila Hrvatsku 2:0, a nakon te utakmice Igor Štimac dobio je otkaz. Škoti su vrlo ponosni na tu utakmicu, ali šokiralo ih je kad su doznali da Fifa pokreće disciplinski postupak protiv njih zbog ponašanja hrvatskih navijača.

– Možemo potvrditi da je pokrenut postupak protiv SFA-a i HNS-a zbog incidenata na spomenutoj utakmici. Postupak je još uvijek u tijeku pa ne možemo više komentirati – rekao je glasnogovornik Fife.

Oba saveza mogla bi dobiti kaznu, ali Škoti su u nevjerici jer će biti kažnjeni zbog toga što su hrvatski navijači palili baklje.

– Hrvati su na Hampden Park donijeli dobru atmosferu, šteta što su sve pokvarili paljenjem baklji. No, ono što nas smeta jest što se kvari ugled i dobar glas škotskih navijača zbog nečega što su napravili hrvatski navijači – rekao je za Daily Record glasnogovornik Tartan Armyja Hamish Husband.

>>'Štimac je jeftinim komentarima izazvao revolt kod nas'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije