Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Runje Belgijcima

'Maksimir je najružniji stadion na svijetu, nije dostojan repke'

runje pletikosa
Igor Kralj/Pixsell
08.10.2013.
u 21:05

- Uopće ne sumnjam da će Alen Halilović biti jedan od najboljih igrača na svijetu, ali pitanje je koliko je spreman za seniorsku reprezentaciju kad još uvijek ne igra za prvu postavu Dinama

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije i belgijskog Standarda za belgijski Lavenir najavio je utakmicu Hrvatske i Belgije. 

- Hrvatska je favorit. Igramo na domaćem terenu i to nam je velika prednost. Belgija je impresivna, igrate jako moderno i brzo, međutim mislim da će Hrvatska pobijediti. Ipak, ne vjerujem da vam možemo prestići na ljestvici - poručio je Runje Belgijcima te dodao:

- To što ne igraju Kompany i Fellaini će biti dobra stvar za nas, tu je naša prednost. Atmosfera oko reprezentacije trenutačno nije sjajna, javnost je razočarana jer hrvatska reprezentacija ne igra dobro u posljednje vrijeme. Navijače je posebno razočarao poraz od Škotske. Uz dužno poštovanje, na domaćem terenu ne smijete izgubiti od Škotske.

Kakva će biti atmosfera na stadionu, hoće li Belgija biti podvrgnuta velikom pritisku s tribina?

- Pritisak će sigurno biti na Hrvatima koji se moraju dokazati, a što se tiče stadiona mogu reći kako je stadion u Maksimiru jedan od najružnijih na svijetu. Nije dostojan jedne reprezentacije kao što je to Hrvatska. Stadion na kojem inače igra Dinamo je u vlasništvu Grada i sve to je komplicirano i ispolitizirano.

Pitali su ga Belgijci o pozivanju Halilovića.

- Ja sam veliki obožavatelj hrvatske reprezentacije, tako da govorim iz srca. Možda Štimac vidi stvari koja ja ne vidim... Uopće ne sumnjam da će Alen Halilović biti jedan od najboljih igrača na svijetu, ali pitanje je koliko je spreman za seniorsku reprezentaciju kad još uvijek ne igra za prvu postavu Dinama.

>>Wilmots: Ne zaboravimo da je Hrvatska u Top 10 na svijetu

 

 

Komentara 1

DA
davos24
12:21 26.01.2014.

Car

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije