Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER LOKOSA

Ivković: Srpska reprezentacija je poput seljačke zadruge

Tomislav Ivković (1)
Marko Prpić/Pixsell
08.03.2013.
u 17:07

– Neshvatljivo mi je da nema ljubavi prema državnoj momčadi, da su uvijek prisutne svađe – kaže Ivković o srpskoj momčadi

Trener Lokomotive Tomislav Ivković, nekadašnji vratar Dinama i Crvene zvezde, za srpski Sportski žurnal pričao je, među ostalim, o nadolazećem susretu Hrvatske i Srbije.

Na pitanje kako mu se trenutačno čini srpska reprezentacija, dao je odgovor o kojem će se još neko vrijeme pričati:

– Slična seljačkoj zadruzi. Ne mislim, naravno tako, ali Srbi konačno moraju odlučiti što hoće i napraviti kult reprezentacije. Neshvatljivo mi je da nema ljubavi prema državnoj momčadi, da su uvijek prisutne svađe – rekao je Ivković.

O susretu u Maksimiru bio je malo blaži.

– Najjači klub Hrvatske je reprezentacija. Razumijem da temperatura raste, javnost želi pobjedu i zbog nesretnog rata i svega što se događalo iza nas. Bitno je da izbornici Igor Štimac i Siniša Mihajlović razmišljaju o nogometu, siguran sam da će kako se utakmica bude približavala biti prazniji i pametniji.

Ključne riječi

Komentara 9

C5
c523h231
18:23 08.03.2013.

Ovakve nepromisljene izjave samo ce motivirati srbe a to mi se nikako ne svidja.

M3
Miške 3
18:33 08.03.2013.

I to je psihička priprema: uljuljati protivnika u san.Kao, mi smo ništa, svađamo se, spavamo za vrijeme utakmice. Možeš misliti. Odrezali bi se jednu nogu da Hrvatsku u Zagrebu pobjediti mogu.

Učitelj
17:58 08.03.2013.

meni se čini da tomica ustvari strahuje za svoje :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije