Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIO IO HNS-A

Gračan novi izbornik mlade, a Pavlović U-17 reprezentacije

Gračan Ćiro
Goran Kovacic/PIXSELL
25.10.2013.
u 15:40

Gračan će zamijeniti Niku Kovača koji je preuzeo A reprezentaciju i nasljedniku ostavio sjajnu situaciju u kvalifikacijskog skupini za odlazak na Europsko prvenstvo.

Nenad Gračan novi je izbornik U-21 hrvatske nogometne reprezentacije, dok će Luka Pavlović preuzeti selekciju do 17 godina, odlučio je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza.

Gračan će zamijeniti Niku Kovača koji je preuzeo A reprezentaciju i nasljedniku ostavio sjajnu situaciju u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na Europsko prvenstvo. Gračan je trenirao Rijeku, Hajduk, Osijek i Dinamo, a ovo će mu biti prvi izbornički posao.

Pavlović će zamijeniti kronično neuspješnog Ivana Gudelja koji je s U-17 reprezentacijom pred ispadanjem na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Pavlović je dva puta vodio momčad Zagreba.

>> Gračan čeka Šukerovu objavu: Želim voditi mladu reprezentaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije