Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovao s gubitkom

Zoran Sabljarić smijenjen s mjesta upravitelja Uprave šuma Karlovac

sabljarić
kristina Štedul Fabac/Pixsell
18.04.2012.
u 16:25

Zamijenit će ga Davorin Andrijašević, koji je dosad bio upravitelj Šumarije Krnjak, a službena primopredaja trebala bi biti u utorak

Zoran Sabljarić, dugogodišnji upravitelj Uprave šuma Karlovac, smijenjen je s te funkcije. Kako neslužbeno doznajemo, Sabljarić više nije toj funkciji zbog dugogodišnjeg negativnog poslovanja.

Samo lanjski minus karlovačke uprave iznosi 26 milijuna kuna. Sada već bivši upravitelj navodno je financirao sve, od nogometa nadalje, što je dovelo do negativnog poslovanja čak i u segmentu ugostiteljstva.

Sabljarić bi trebao prijeći na novo mjesto savjetnika u Upravi šuma, a njega će zamijeniti Davorin Andrijašević koji je dosad bio upravitelj Šumarije Krnjak.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Glina74
Glina74
19:33 18.04.2012.

Biti če savijetnik da nauči i Andrijaševića kako da krade a kada ga dobro nasavijetuje onada če otiči negdje za saborskog zastupnika tako nešto može da se događa samo u Hrvatskoj sto si nesposobniji rukovodilac dobivaš mijesto sposobnog savijetnika pljuc pljuc pljuc

Avatar kravata
kravata
08:07 19.04.2012.

ćudo u čitavom svijetu, trnrer koji dovede reprezentaciju do slabi rezultata se smjenjuje a ne može ostat savjetnik novom treneru.

MP
Mr.Pravda
18:34 18.04.2012.

smjenjen zbog dugogodisnjeg negativnog poslovanja i ide na mjesto savjetnika..sta ce sajetovat,kako i dalje negativno poslovat,cudno da ga nisu poslali u toplanu,na zapadu otkaz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije