Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODAVALE UKRASE

Živahne crikveničke umirovljenice na humanoj zadaći

umirovljenice prodaja
Anton Ficko/VLM
07.12.2012.
u 19:35

U manje od dva sata osam umirovljenica na tržnici prodalo je 80 lončanica i tako Klubu žena operiranih dojki "Nada" iz Rijeke priskrbilo 3200 kuna

Udruženim snagama članice crikveničke i selačke podružnice Udruge umirovljenika grada Crikvenice i Vinodolske općine te društva Naša djeca dale su se u prodaju lončanica božićne zvijezde i rukotvorina u humanitarne svrhe. U manje od dva sata osam umirovljenica na tržnici prodalo je 80 lončanica i tako Klubu žena operiranih dojki "Nada" iz Rijeke priskrbilo 3200 kuna.

S humanitarnim radom u korist riječkog kluba počele su prije četiri godine i uz božićne zvijezde uoči Božića prodaju i sunovrate u proljeće. Članice društva Naša djeca uz njih su prodavale rukotvorine koje su same izradile u svojoj kreativnoj radionici. One su pak prihod namijenile kupnji prigodnih božićnih darova djeci na liječenju u crikveničkoj Thalassotherapiji i djeci s poteškoćama u razvoju. Na taj način čine mogućom provedbu akcije "Za osmijeh djeteta u bolnici" zahvaljujući kojoj Dječji odjel Thalassotherapije već godinama ima status bolnice prijatelja djece.

S darovima su već posjetile dio djece s poteškoćama u razvoju u Dječjem vrtiću Radost i neće stati dok ih sve ne obiđu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije