Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Youtube

ZG holding: Ne izrugujemo se Jelušiću, naš mail je hakiran

josipovićev stožer
Antonio Bronić/Pixsell
11.05.2010.
u 11:31

Sa službene Holdingove e-mail adrese info@zgh.hr dobili smo mail s linkom na video s Youtubea u kojem "Jure iz Orašja" vrijeđa Jelušića.

Sa službene e-mail adrese Zagrebačkog holdinga (info@zgh.hr) sinoć je u Večernji list i još nekoliko redakcija stigao mail s linkom na video s Youtubea. Amaterski videouradak stanoviti Jure iz Orašja posvetio je “prijatelju Ivi Jelušiću, budućem gradonačelniku Zagreba”.

Jure se izruguje zamjeniku gradonačelnika i kandidatu za predsjednika zagrebačkog SDP-a stihovima poput: “Hajde, Ivo samo živo, neka njima bude krivo, došlo vrijeme i za nas Bosance, zaposlit ćemo i mi svoje strance”, “Budi Ivo Posavljak Bosanac, nemoj nama nikad biti stranac”... Iako autor pjesmice vrijeđa Jelušića gotovo isključivo jer je podrijetlom iz Posavine, glazbena podloga koja prati stihove ne odgovara glazbi Jelušićeva kraja. Naime, Jure se odlučio za mješavinu gange i jeftinog turbofolka.

Zagrebački holding jutros je demantirao da je s njihova službenog maila poslan link na video kojim se izruguje Ivo Jelušić.

– Riječ je o krivotvorenju e-maila i lažnom hakerskom predstavljanju. Ovim putem izražavamo žaljenje zbog podmetanja i pokušaja uključivanja Zagrebačkog holdinga u prljavu političku kampanju – rekao je Dušan Viro, glasnogovornik Holdinga.

Komentara 10

KO
komentatorv2
14:24 11.05.2010.

a čuj ovog Zaštite, ko da je ispal iz kabineta onih esdepovaca koji sada vode Zagreb. Sam mi se nekak čini da ćete najkasnije do 2013. otprhnut a Željkini esdepeovci vas zamenit.

NI
NixHR
11:58 11.05.2010.

\"From\" polje u mail klijentu se može proizvoljno postaviti, to znaju i djeca u osnovnoj školi....

ZA
zastita
14:17 11.05.2010.

A, da se pita Željka Antunović čiji je to pokušaj, da li iza toga stoji M.Bandić koji inače brine o kampanji Ž. Antunović. No, i ona će s ovakvim prljavim kampoanjama proći kao i Mile-uskopro će kao i on biti POLITIČKI MRTVAC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije