Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nino Smolčić

'Želim biti dostupan građanima i putem modernih komunikacija'

nino smolčić
Ljiljana Marić
26.03.2013.
u 15:55

– Stranica će biti aktivna i tijekom moga mandata gradonačelnika. Već četiri godine vodim i svoj blog na kojem iznosim svoje prijedloge Gradskom vijeću, promišljanja o lokalnoj politici, ali i nacionalnoj – kaže Smolčić.

Nezavisna lista za Gradsko vijeće Požege i njezin kandidat za kandidat za gradonačelnika Nino Smolčić predstavili su internetsku stranicu ninosmolcic.com putem koje će tijekom predizbornog vremena komunicirati s građanima.

– Stranica će biti aktivna i tijekom moga mandata gradonačelnika. Već četiri godine vodim i svoj blog na kojem iznosim svoje prijedloge Gradskom vijeću, promišljanja o lokalnoj politici, ali i nacionalnoj. Blog je jedan segment, Facebook drugi, a internetska stranica opet nešto treće. Ona se pokazala nezaobilaznom u današnjem vremenu modernije komunikacije s građanima – kazao Smolčić.

Josip Jelić iz agencije Točka koja je izradila internetsku stranicu ukratko ju je predstavio. Na njoj posjetitelji mogu pogledati blog, pročitati cijeli program Nezavisne liste od 2013. do 2020. godine, pogledati izvješća iz medija i videoisječke. Isto tako postoji mogućnost da građani postave pitanje Smolčiću ili da daju svoje prijedloge i savjete. Stranica je dostupna i putem smartphone uređaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije