Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječki prsten

Zbog vodovodnih radova 900 domaćinstava bez vode

vodovod
Davor Višnjić/PIXSELL
07.06.2010.
u 15:10

Opskrba vodom bit će osigurana iz dvije pokretne autocisterne te jedne nepokretne ispred Osnovne škole Sveti Matej Viškovo.

Zbog radova na redovnom održavanju vodoopskrbne mreže i otklanjanju uočenih gubitaka vode na glavnom opskrbnom cjevovodu u naselju Saršoni kod kućnog broja 96 i u Mladenićima kod kućnog broja 1, privremeno će se u srijedu, 9. lipnja, od 8 do 21 sat, prekinuti isporuka vode za oko 900 domaćinstava na području: Podbreg, Sv. Juraj od kućnog broja 11 do kućnog broja 46, Benčani, Skvažići, Saršoni od kućnog broja 48A do kućnog broja 99, Marićeva draga, Ronjgi, Biškupi, Bujki, Brtuni, Mladenići, Trtni, Viškovo od kućnog broja 48 do kućnog broja 81 i od kućnog broja 124 do kućnog broja 155, Vožišće od kućnog broja 1 do kućnog broja 34, Široli, Brnasi i dio Žegoti.

U istom vremenskom razdoblju slabiji pritisak u vodoopskrbnoj mreži uz povremene prekide u vodoopskrbi osjetit će korisnici na području Gornji Sroki, Mavri, Kosi, Jardasi i dio Brnčića.

Opskrba vodom bit će osigurana iz dvije pokretne autocisterne te jedne nepokretne ispred Osnovne škole Sveti Matej Viškovo. Nakon završenih radova, iz Komunalnog društva Vdovod i kanalizacija mole korisnike da vodu puste da teče dok se ne razbistri.

U slučaju lošeg vremena, radovi će se odgoditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije