Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova obnova

Završeni radovi na obnovi kolnika u Rimskoj ulici

Gotovi radovi u Rimskoj ulici
Nikola Čutuk/PIXSELL
12.08.2010.
u 06:50

Još uvijek se obnavlja 2. sisačka ulica, a radovi predstoje i u Lovrićevoj, Kranjčevićevoj, Gupčevoj te na Jelačićevu trgu.

Iako je bilo najavljeno da će radovi na obnovi lijevoga asfaltnog kolnika sisačke Rimske ulice trajati do 15. kolovoza, završeni su nešto prije roka. Počeli su sredinom srpnja, u sklopu širih radova na održavanju cesta u užem središtu grada. Rimska se uređivala s namjerom da se uklone sve rupe, površina kolnika izravna da bi se smanjile vibracije prometa na objektima u ulici te poboljšala odvodnja oborinskih voda s kolnika, koja je bila veliki problem na toj prometnici. Prva faza uređenja Rimske ulice obuhvatila je izmjenu cijele vozne površine kolnika od Ul. I. K. Sakcinskog do Kranjčevićeve, a druga faza uklanjanje postojećih slojeva asfalta, niveliranje kapa vodovodnih škrinjica i poklopaca revizijskih okana te ugradnju dodatnih slivnika, što je i dovršeno ovih dana. Vrijednost druge faze radova bila je 180.000 kuna. Trenutačno su u tijeku radovi u Ulici Stjepana i Antuna Radića od Frankopanske ulice do Trga Ljudevita Posavskog, a po završetku te dionice radovi će se nastaviti po dionicama u Ul. A. i S. Radića na oba nogostupa gotovo u cijeloj dužini ulice. Do kraja listopada obnavljat će se i najoštećeniji dijelovi ulice I. K. Sakcinskog, Kranjčevićeve, M. Gupca i Lovrićeve, te na Trgu Bana J. Jelačića.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:28 16.08.2010.

I zašto niste posadili drveće na nogostupima koji su široki više od tri metra, pa umiremo radi lošeg zraka, a 50% ulica je samo asfalt!!!!!!!???????????????????????????????????????????????

BS
branko_sk
22:42 18.08.2010.

http://www.vecernji.hr/regije/novi-asfalt-nije-izdrzao-bez-zakrpe-ni-nepunih-mjesec-dana-clanak-179509 Ovo je ono o čemu sam pričao!

BS
branko_sk
21:58 12.08.2010.

¨Nije bitno koliko traju radovi nego koliko dugo iza TVIMA netreba vršiti sanaciju! :) a to se bude vidilo več iduče godine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije