Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaptol

Zaštitili ime sajma i festivala Zlatni glas Zlatne doline

Zlatni glas
Ljiljana Marić/Večernji list
14.01.2013.
u 11:53

Isto tako zaštitili smo i gospodarski sajam "Vino-Kap" koji je prošle godine obilježio desetljeće postojanja, kaže načelnik Mile Pavičić

Događaji oko požeškog festivala, kada su zbog njegova imena i prava organiziranja pale i tužbe, bio je jedan od razloga zašto je općina Kaptol odlučila zaštititi festival Zlatni glas Zlatne doline koji se održava već 40-ak godina.

– Isto tako smo zaštitili i gospodarski sajam "Vino-Kap" koji je prošle godine obilježio desetljeće postojanja, a na to nas je ponukao poziv koji smo dobili iz Čazme da dođemo na njihov prvi sajam istog naziva – objasnio je kaptolački načelnik Mile Pavičić. Državni zavod za intelektualno vlasništvo izdalo je rješenje o pravnoj zaštiti ovih imena te općina ima pravo njima raspolagati sljedećih 10 godina.

Ključne riječi

Komentara 1

ŽA
žacanko
18:57 14.01.2013.

Tako i treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije