Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potok Tounjski

Zagrepčanin uzgojio 17 stabljika, a u kući imao 988 grama marihuane

tounj
kristina štedul fabac/pixsell
01.09.2010.
u 13:28

Protiv Darka M. Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu proslijeđena je kaznena prijava za zloporabu droga.

Policija je na području Tounja pronašla plantažu marihuane. Riječ je o trećem takvom slučaju u Karlovačkoj županiji u posljednja tri tjedna, nakon što su slični nasadi nađeni u Kamanju i Dugoj Resi.

U Potoku Tounjskom bilo je 17 stabljika indijske konoplje. Nakon istrage policija je otkrila da je njezin vlasnik Darko M., star 47 godina, iz Zagreba. Kuću u Potoku Tounjskom koristi kao boravište. Kasnije je pretražen i taj objekt. U njemu je pronađen gotovo kilogram marihuane, što pokazuje uspješnu "berbu’". Policija je potvrdila da je u pretrazi kuće pronađeno ukupno 988 grama kanabisa, a toj količini dodat će se i ona sa 17 pronađenih biljaka.

Protiv Darka M. Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu proslijeđena je kaznena prijava za zloporabu droga.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar arcanius
arcanius
14:20 01.09.2010.

ajmo realno, kaj je tu čudno?.... država u kur**, vlada zakur**, nema se para za cigarete, a ni za kruh.... nitko te ne je** ni 2% osim žene kad dojdeš doma pijan.... a pijan si zbog stanja u državi, kojaoja je u kur**.... i kaj ti preostaje?..... uzgojiš biljku i napušiš pa i tebe boli kur** kam ovaj kur** od države ide.... i još nekaj!.... čak je i Bog rekao da su SVE biljke tu da ih koristimo kako nama paše.... citat iz Knjige Stvaranja, psalam 1:29: \'\'Then God said, \"I give you every seed-bearing plant on the face of the whole earth and every tree that has fruit with seed in it. They will be yours for food\'\'.... pa vi meni recite kaj je tu čudno?

CP
copy paste
19:35 01.09.2010.

tako bi onda mogli počet uništavati nasade šljiva,jabuka,krušaka,vinograda i ostalih voća koji su nam potrebni za proizvodnju društveno odobrene,droge pod brojem 1-alkohola.naravno nećemo ni spominjati duhanske blagodati koje su nam državnim poticajima omogućene. sve to zato što su alkohol i duhan već dugo vremena na državnom spisku za oporezivanje. da češće zapalimo joint svijet bi bio puno ljepše mjesto za život,makar to bilo i pod prividom omamljenosti

DU
Deleted user
06:30 02.09.2010.

ZAGREPČAN a ne ZagrepČANIN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije