Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paromlinska

Zagrebačka banka seli na novu lokaciju u Miramarsku

zaba
arhiva VL
15.06.2012.
u 10:34

Banka planira povratak poslovnice kad se u Paromlinskoj sagradi novi poslovni centar na mjestu postojeće zgrade

Nakon 56 godina poslovnica Zagrebačke banke u Paromlinskoj 2, iza Glavnoga kolodvora, 18. lipnja zatvara vrata i seli se u prizemlje Eurocentra na Miramarskoj cesti 23.

Tom selidbom druga najveća poslovnica Zagrebačke banke lokaciju mijenja samo privremeno, ali će nekretninu prodati.

– Za nekoliko godina planira se njezin povratak u još modernijem i širem izdanju nakon gradnje urbanističko-arhitektonskog centra na mjestu postojeće zgrade koji bi u budućnosti na jednom mjestu objedinio suvremene trgovačke, ugostiteljske i poslovne prostore, dodatnu garažu i autobusno-prometni terminal – kazali su iz banke. Ove godine banka će iseliti i svoje ostale odjele na Jankomir gdje imaju uređen objekt.

Komentara 3

JA
james49
11:02 15.06.2012.

Ima se pa se može. Al da bi izgradili kakav vrtić, jok!

MI
Milkica
23:15 15.06.2012.

A kaj s Paromlinom? Čeka se da netko nastrada? Nema dosta dućana, nema dosta birtija....? Aha, da pogodim - otvorit će se nova radna mjesta. Za butiguše i birtijaše. Čeka nas svijetla budućnost.

MP
mpfederer
09:06 18.06.2012.

james49 i mikica, kakve veze imaju vrtići i paromlin s privatnim kapitalom. kad vas to tako boli, mogli ste pokloniti gradu novce za gradnju vrtića umjesto da trošite na svoje privatne stvari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije