Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica

Žagar predsjednik županijske Skupštine Vukovarsko - srijemske

antun zagar
Goran Ferbežar/Pixsell
14.06.2013.
u 12:34

Za njegovg zamjenika izabran je Željko Galić (HDZ) dok će ime drugoga dopredsjednika dati oporba na nekoj od slijedećih sjednica Skupštine.

VUKOVAR – Antun Žagar, član HSP dr. Ante Starčević, izabran je na današnjoj konstituirajućoj sjednici za predsjednika Skupštine Vukovarsko – srijemske županije.

Za njegovg zamjenika izabran je Željko Galić (HDZ) dok će ime drugoga dopredsjednika dati oporba na nekoj od slijedećih sjednica Skupštine.

Poslije nedavnih lokalnih izbora HDZ je sa koalicijskim partneima osvojio 25 mandata u Skupštini. SDP sa partnerima ima 11 mandata, HDSSB četiri a SDSS tri. Na istim izborima još u prvom krugu Božo Galić (HDZ) izabran je ponovno za župana. Njegovi zamjenici su Željko Cirba (HDZ), Zdravko Kelić (HSS) i ispred srpske nacionalne manjine Đorđe Ćurčić (SDSS).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije