Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najstariji u Dragani

Za proslave 101. rođendana Nikola Barković goste pozvao i na 104.

barkovic11_krs_041010
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
05.10.2010.
u 10:34

Slabije vidi, ponekad mu smeta sunce. Još kosi, kuha sebi i kćerki Ani. Udovac je dva desetljeća.

- Dao Bog da se za tri godine svi opet vidimo, poželio je Nikola Barković, najstariji stanovnik Draganića, a vjerojatno i Karlovačke županije, gostima koji su mu jučer čestitali 101. rođendan. Vitalni starčić, o kojem je Večernji nedavno pisao, odlično raspoložen i dotjeran, pohvalio se da ga zdravlje dobro služi, problema ima samo s vidom.

– Malo mi smeta sunce, ali kad uđem u kuću, dobro je – kazao je Nikola.

Još kosi travu, radi u vrtu, hrani kokoši i ponekad skuha ručak sebi i kćerki Ani. Udovac je već 20 godina. Bavio se poljoprivredom i vinogradarstvom, uzgajao stoku...

– Sad nemam ništa, ja sam proleter – šali se.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije