Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Vozilo naletjelo na dijete dok se igralo pokraj kuće

nesreca
Željko Gašparović
10.07.2011.
u 21:45

Povrijeđeno dijete u novljanski Dom zdravlja prevezao je policijski kombi s patrolom koja se tog trenutka vraćala sa smjene

U naletu osobnog vozila nešto poslije 20 sati u ulici Kralja Tomislava u Novskoj povrijeđeno je dijete romske obitelji. Prema kazivanju susjeda veći broj romske djece igrao se tijekom večeri na zelenoj površini koja dijeli dvije ulice u neposrednoj blizini kuće u kojoj stanuje romska obitelj.

Povrijeđeno dijete u novljanski Dom zdravlja prevezao je policijski kombi s patrolom koja se tog trenutka vraćala sa smjene, a kolima Hitne pomoći u bolnicu Pakrac. Vozačica čije vozilo naletjelo na dijete bila je u očaju, a na mjestu događaja ubrzo se okupio veći broj roma. Okolnosti pod kojima je dijete podletjelo pod automobil ovog se trenutka još se utvrđuju.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
00:25 11.07.2011.

@sanna48 Zati i nema komentara, jer su osjećajui podjeljeni. da nije navedeno romsko porijeklo djeteta, vozačica bi bila jedini krivac, ovako je sugerirano da su djeca vjerojatno divljala. Autosugestija čini čuda.

TO
Toni50
02:25 11.07.2011.

Glupo opisano da se ništa nezna dijete se igralo \"pokraj kuće\" Potom sljedi na \"zelenoj površini\" podletijelo ( ne doletijelo iako ne leti ) pod automobil na zelenoj ili sivoj površini ? Izgleda ipak da je dotrčalo pod automobil nana cestu na voznu traku za automobile... Da je Rom ne smeta ništa kao informacija da se zna da se radi o nacionalnoj manjini. Pardon stranim državljanima ? Neznam kako je to sada ili su Hrvati a Srbi su Srbi ?

SA
sanna48
00:08 11.07.2011.

Ja ne razumijem zasto se tu navodi da je dijete romskog porijekla. Dijete je dijete i gotovo. Kakve sad ima veze dali je hrvatsko , romsko ili neznam cije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije