Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična nesreća

Vozačica "očešala" Hyundai, naglo skrenula i srušila bor

autom pod bor (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
30.10.2011.
u 15:45

Iz auta koji je završio pod borom i ljudima pred kućom u Kolodvorskoj 80, izvlačili su je vatrogasci

Pod borom i "parkirana" ispred kućnog broja 80 u osječkoj Kolodvorskoj ulici završila je danas oko 14 sati nesretna vozačica Mazde 626 đakovačkih registracijskih oznaka. Naime, kako smo doznali, do nesreće je došlo kada je vozačica Hyundai Tucsona osječkih registracija, koja se kretala Kozjačkom ulicom, izišla na Kolodvorsku ulicu koja inače ima prednost prolaska. U trenutku kada je izišla na Kolodvorsku, naišla je vozačica mazde. Vozilima su se "očešale", međutim, vozačica mazde je izgubila kontrolu nad upravljačem, naglo skrenula desno i bočnim dijelom automobila srušila drvo bora te se zaustavila ispred kbr. 80.

Nesretnu su vozačicu, režući bor i lim vozila, izvukli vatrogasci te je odvezena u KBC Osijek

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:11 30.10.2011.

sigurno je stela skriti avta od murije hehehehe

LI
Lisnjak
06:24 31.10.2011.

Sreca da nije bilo prolaznika. Vjerovatno su bili zaposleni na laptopu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije