Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požega

Vladajući odbacili dnevni red na sjednici koju je inicirala oporba

vijeće
Duško Mirković/PIXSELL
14.05.2010.
u 20:12

Na dnevnom redu nalazilo se više odluka o smanjenju komunalnih naknada i gradskih poreza. Donesena je odluka o prodaji poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH.

Prvi puta u ovom mandatu Gradsko vijeće Požege sazvano je na zahtjev oporbenih vijećnika jer je Nino Smolčić (HSLS) prikupio trećinu potpisa od 19 članova vijeća.

Vladajući su odbili dnevni red koji je predložila oporba, a na kojemu se nalazi više odluka o smanjenju komunalnih naknada i gradskih poreza te su donijeli novi dnevni red na kojem je prodaja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH, izmjene naknada vijećnicima gradskog vijeća...

Vladajući vijećnici pitali su o ukidanju željezničke pruge Pleternica - Našice, a gradonačelnik Požege Zdravko Ronko izrazio je nezadovoljstvo ukidanjem zbog velikog broja studenata koji putuju u Osijek te bolesnika koji odlaze u tamošnju kliničku bolnicu.

 

Ključne riječi

Komentara 6

DF
deutz fahr
10:47 15.05.2010.

Opet Nino! Radi li itko išta u tom gradskom vijeću? Pa taj Nino je jedini koji se bori za nešto, jedino on traži, istražuje, ispituje... ovi drugi ko mrtva puhala, čekaju da sjednica završi i dobiju plaćeno, a svi su već zaposleni. Pa dajte nezaposlenima da nešto dobiju! Bravo Nino! Bori se dok god budeš mogao, ako izdržiš! Sretno!

BR
brkić
11:34 16.05.2010.

..a jel itko zna tko je taj nino ???nikad čuo,jel to neki hadezeovac ?

SK
santa klaus
13:05 17.05.2010.

Baš je super taj lik...Čuo sam da je on drugačiji, jer se on to bori za opće dobro.Dok eventualno ne dođe na vlast.Onda su svi isti, i svi su si dobri.Sva sreća pa nikada neće doći, jer takvi su najskuplji, njihov jedan mandat košta li ga košta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije