Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antičević Marinović:

"Vlada je osigurala sredstva za temeljne zadarske projekte"

\'16.02.2012., Zagreb - Raspravom o paketu poreznih zakona Sabor je nastavio redovitu sjednicu. Ingrid Anticevic Marinovic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/Pixsell
28.02.2012.
u 14:00

Za industrijsku luku Gaženica osigurano je gotovo dvostruko više nego lani, odnosno 94 milijuna kuna, a za gradnju poliklinike u Zadru sedam milijuna kuna više, odnosno ukupno 46 milijuna kuna.

ZADAR – Svi temeljni zadarski projekti idu dalje i osigurana su znatna sredstva u proračunu. Za industrijsku luku Gaženica osigurano je gotovo dvostruko više nego lani, odnosno 94 milijuna kuna, a za gradnju poliklinike u Zadru sedam milijuna kuna više, odnosno ukupno 46 milijuna kuna.

Rekla je ovo na konferenciji za novinare predsjednica zadarskog SDP-a Ingrid Antičević Marinović te najavila i izdvajanje oko četiri milijuna kuna za Centar Mocire.

– To je odgovor onima koji tvrde da će nova vlada zaboraviti Zadar–  zaključila je šefica zadarskog SDP-a.

Komentara 2

00
0001
15:13 28.02.2012.

Drugarice, financijska struktura Gaženice je odavno zatvorena. Nisam znao da je Ingrid u tolikom strahu da je spala na izmišljanja i laži.

52
52x700
15:16 28.02.2012.

ingrid halucinira kao i suprug joj marko, vjerojatno je i ona vidjela vanzemaljce kao i on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije