Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FACEBOOK VIROVITICA

Virovitičani previše uplašeni da prosvjeduju

porosvjed
Marija Lovrenc/VLM
05.03.2011.
u 14:51

Gradonačelnik Ivica Kirin u prolazu pozdravio prosvjednike, a oni su ga izviždali

U Virovitici se na protuvladinim prosvjedima organiziranima preko Facebooka okupilo tridesetak prosvjednika, koji su istaknuli da su nezadovoljni stanjem u državi i ljudima koji je vode. Transparetnima su poručili, između ostalog:  „Dosta tiranije i pljačke HDZ-a“, „HDZ-kriminalna organizacija“, „Virovitico probudi se i pobuni se“ i naglasili da zastupaju sami sebe te da iza njih ne stoji niti jedna stranka koja ih koristi za svoj interes. - Nezadovoljni smo i s ljevicom i s desnicom i tražimo neku novu opciju koja će nas izvući. Nitko od nas nije politički orijentiran niti ima političke ambicije, nitko ne želi biti novi gradonačelnik ni župan – rekao je vođa prosvjeda Saša Horžić (27). Najavio je da će u Virovitici organizirati slijedeći prosvjed samo ako na državnoj razini prosvjedi pokažu napredak. Priznaje da sumnja u veći broj prosvjednika na virovitičkom području i u narednim prosvjedima, ako ih bude bilo. – Svi znaju da je Virovitica srce HDZ-a, u ovom su gradu ljudi previše uplašeni da prosvjeduju. Prijatelji nas zovu, raspituju se koliko nas ima, ali kažu da neće doći jer se boje da će izgubiti posao. Ako ne oni, boje se da će bez posla ostati njihovi roditelji ili članovi obitelji  - smatra Horžić. U vrijeme održavanja prosvjeda, koji je završio oko podneva, pored prosvjednika na putu do gradske uprave prošao je gradonačelnik Ivica Kirin. Pozdravio je prosvjednike, a oni su ga izviždali. 

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:30 05.03.2011.

bemti pak ovih par crvenih nema niti za rukavice kaj bi si kupilji heheheheheehehe

OB
-obrisani-
15:13 05.03.2011.

bre kolko ih ima-vise plakata nego njih hehehehehehehe

ZA
zagorec1
15:27 05.03.2011.

Bit svega je da u virovitici nitko ne zeli prosvjedovat al srpska propaganda ipak naglasava da su veliki prosvjedi u virovitici!!! Jako prozirno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije