Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro 18. sajam

Viroexpo 'narastao' za novih 150 četvornih metara

viroexpo
Maja Šantoši/PIXSELL
03.01.2013.
u 13:43

Sajam će se ove godine održati od 18. do 20. siječnja u Vukovarskoj ulici u Virovitici na prostoru od 23.300 četvornih metara

Pripreme za jednu od najvećih sajamskih manifestacija u Hrvatskoj, 18. Viroexpo privode se kraju. Kako su pripremne radnje za nadolazeći sajam u punom jeku, u četvrtak je, sukladno organizaciji, započelo proširenje montažnog objekta u kojemu će se sajam održati. 

Naime, zbog iznimno velikog interesa izlagača, organizatori su odlučili zadužiti bjelovarsku tvrtku Kudumija Trade d.o.o. te joj povjeriti zadatak proširrenja izložbenog prostora. Sajam će se ove godine održati od 18. do 20. siječnja u Vukovarskoj ulici u Virovitici na prostoru od 23.300 četvornih metara, od čega zatvoreni prostor čini 8300 četvornih metara. Uz izdvojeno partnerstvo Kraljevine Belgije, potporu će pružiti i generalni pokrovitelj Vlada RH, Ministarstvo poduzetništva i obrta i Ministarstvo poljoprivrede.

Organizatori i pokrovitelji i ove godine biti Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK- Županijska komora Virovitica, HOK-Obrtnička komora VPŽ te turistička zajednica virovitičko-podravske županije.

>>Započinje uspješna međugradska suradnja između Splita i Virovitice

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije