Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prolom oblaka

VIDEO, FOTO Obilna kiša poplavila Zadar. Kaos na ulicama!

zadar poplava,kiša (1)
Filip Brala/PIXSELL
12.10.2012.
u 15:17

Kiša koja pada od sinoć najviše je problema zadala vozačima, ali i drugim građanima koji su se snalazili kako najbolje umiju

– U više od deset privatnih kuća i poslovnici OTP banke u naselju Novi Bokanjac djelatnici zadarske Javne vatrogasne postrojbe ispumpavali su danas prijepodne vodu koja je poplavila podrume i prizemne prostorije. Nažalost, za svake jače kiše zatrpani smo pozivima stanovnika iz zapadnog dijela grada.

Iako i u središtu ima problema, najviše na Relji i prilazima bedemu, gdje šahtovi ne mogu odjednom prihvatiti veću količinu vode, najkritičnije je ipak u Bokanjcu i kako sada stvari stoje, posla će biti do večeri – rekao nam je dežurni u Operativnom centru JVP-a Zadar.

Od devet sati ujutro u Zadru je palo gotovo 90 litara kiše po četvornome metru, a prema prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda, padaline neće stati do kraja vikenda. Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, potvrdio nam je da obilna kiša nije prouzročila veće zastoje ni prometne nesreće, ali je na zaobilaznici, u Ulici Hrvatskog sabora i u Ulici Franka Lisice, pokraj groblja, promet nakratko bio u prekidu jer je voda izbacila poklopce šahtova na kolnik. Autobusi gradskog prijevoznika Liburnije vozili su s tek neznatnim zakašnjenjima na pojedinim linijama.

Imate li fotografije ili video poplave u Zadru, pošaljite nam ih na mail dojavi@vecernji.net

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:16 12.10.2012.

Ajme koji grozan naslov!!! Dođite i slastite se nesrećom?!?! HALO?

DU
Deleted user
18:18 12.10.2012.

uza svaku mrvice jaču kišu u zadru nastaje opća poplava, no mediji uporno zaobilaze medijski jako zanimljivu priču, a to je kako su korak po korak gradske vlasti uništile sustav oborinske odvodnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije