Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji odmor

Većina će i u slobodne dane biti dostupna svome uredu

'sisak - 19.07.2010., Kutina - Gradonacelnik Davor Zmegac. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL'
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
20.07.2010.
u 06:25

Ne vidim razlog da cijelo ljeto prosjedimo u uredu, smatra kutinski gradonačelnik Davor Žmegač

Nakon što je premijerka Jadranka Kosor ministrima zabranila odlazak na godišnji odmor, odlučili smo provjeriti hoće li vruće mjesece radno provesti i dužnosnici u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Kutinski gradonačelnik Davor Žmegač premijerkinu odluku nazvao je čistom demagogijom.

– Ne vidim razloga da cijelo ljeto prosjedimo u uredu. I pročelnici, i zamjenici i ja idemo na godišnji, imamo organizirana dežurstva, a i svi smo, unatoč godišnjem, dostupni uredu 24 sata dnevno – kazao je Žmegač.

Sisački gradonačelnik Dinko Pintarić još nije siguran hoće li iskoristiti godišnji odmor zbog prinove u obitelji, no vjerojatno neće ići izvan Siska. Njegov zamjenik Drago Martinac odmor će iskoristiti početkom kolovoza u krugu obitelji, a Agan Velić već je iskoristio svoje dane odmora.

– Petrinjski gradonačelnik Željko Nenadić i njegovi zamjenici Branimir Bešlić i Milan Herceg ići će na godišnji, no zbog velikog obujma obveza zbog niza događanja, koristit će ga tek nakon Dana grada, odnosno 10. kolovoza, i to najviše 10 dana. Sva trojica odmor provode na petrinjskom području, kako bi po potrebi mogli doći na radno mjesto – kazao je glasnogovornik Grada Petrinje Stjepko Zelić.

Županica Marina Lovrić Merzel i njeni zamjenici, Andrija Rudić, Mira Harcet i Milan Oblaković, koristit će godišnji odmor s osnova radnog odnosa sukladno Zakonu, navodi se u odgovoru iz Županije. – Po planu, na godišnji će u kolovozu, no vremensko razdoblje ovisi i o dužnostima i obvezama, odnosno procjeni potrebne nazočnosti u Županiji – ističe Sanja Klarić iz Županije, viša stručna referentica za protokol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije